тел.(факс): (044) 502-08-46  mail.gifvinersoft@ukr.net


Франчайзи





 

Новини компанії

23.07.2021

Про початок супроводу Спільних рішень "BAS Будівництво" в рамках сервісу "ІТС Галузевий"

Повідомляємо користувачам і партнерам, що з 01.08.2021 р. до складу програмних продуктів, які супроводжуються в рамках сервісу "ІТС Галузевий", включаються:

Назва конфігурації у складі ПП"ІТС Галузевий"
BAS Будівництво. Бухгалтерія1-а Категорія
BAS Будівництво. Керування фінансами 1-а Категорія

Детальну інформацію про сервіс "ІТС Галузевий" можна прочитати на Порталі ІТС.

З 01.08.2021 р. партнери мають право надавати консультаційні послуги користувачам програмних продуктів, що містять конфігурації "BAS Будівництво. Бухгалтерія" і "BAS Будівництво. Керування фінансами", а також оновлювати ці продукти тільки за наявності активованого сервісу "ІТС Галузевий" на даний продукт, або якщо для користувача діють правила "Перехідного періоду" (детальніше див. нижче).

З 01.08.2021 р. для вищевказаних конфігурацій сервіс "ІТС Галузевий" (консультації розробника ПП, оновлення конфігурацій, та інше) буде надаватися:

  • Користувачам, у яких початок терміну дії договору ІТС раніше 01.08.2021 р., до закінчення терміну діючого договору ІТС (Перехідний період)
  • Користувачам, які активували сервіс "ІТС Галузевий", у яких початок терміну дії договору ІТС після 01.08.2021 р.
  • Партнерам, які мають діючий "ІТС ДЛЯ ПАРТНЕРІВ"

 

ПЕРЕХІДНИЙ ПЕРІОД

Якщо у користувачів вищевказаних галузевих програмних продуктів зареєстрований діючий договір ІТС на ці програмні продукти, і початок дії цього договору раніше 01.08.2021 р., то вони зможуть до закінчення поточного терміну дії договору ІТС отримувати супровід в рамках сервісу "ІТС Галузевий" без додаткової плати.

При пролонгації (або укладенні нового) договору ІТС, для отримання оновлень і консультаційно-методичного супроводу за вказаними вище програмними продуктами, користувачеві необхідно буде активувати сервіс "ІТС Галузевий".

Сервіс "ІТС Галузевий" не є самостійним видом ІТС і може бути оформлений тільки додатково до одного з основних договорів ІТС.

 

СЕРВІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Сервісне обслуговування прикладних рішень "BAS Будівництво. Бухгалтерія" і "BAS Будівництво. Керування фінансами", та підтримка користувачів в частині роботи з платформою здійснюється за договором Інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) з активним сервісом "ІТС Галузевий" 1-ї категорії.

Сервіси ІТС дозволяють:

  • підготувати і здати регламентовану звітність через Інтернет
  • обмінюватися електронними податковими документами і реєструвати їх в Єдиному реєстрі податкових накладних
  • зв'язатися із спеціалістом технічної підтримки
  • відвідувати регулярні семінари щодо змін законодавства і відображення його в програмах і багато іншого

Детальну інформацію про всі Сервіси можна переглянути на Порталі ІТС.

У комплект основних поставок "BAS Будівництво. Бухгалтерія" і "BAS Будівництво. Керування фінансами" включається купон на пільговий супровід ІТС і купон на пільговий період супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий". Вартість пільгового періоду супроводу включена у вартість основних поставок цих комплектів. Тобто після реєстрації комплекту і оформлення пільгового періоду супроводу ІТС, а також активації пільгового періоду супроводу в рамках сервісу "ІТС Галузевий" користувач має право користуватися офіційною підтримкою без додаткової оплати на термін пільгового періоду.

Підтримка в частині платформи здійснюється Лінією консультацій з 9:30 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • за телефонами: +38 (044) 222-72-10, +38 (044) 222-72-45
  • електронною поштою: hotline@bas-soft.eu

Підтримка в частині конфігурації "BAS Будівництво. Бухгалтерія" здійснюється компанією "ІМПУЛЬС-ІВЦ" з 9:00 до 17:30 у робочі дні (за розпорядком роботи київських підприємств):

  • телефон лінії консультацій: +38 (044) 383-03-73
  • адреса електронної пошти: hline@impuls-ivc.ua
  • система електронної комунікації "Skype": ІМПУЛЬС ІВЦ

Оновлення платформи і прикладних рішень BAS публікуються на сайті https://dl.bas-soft.eu. Доступ на сайт здійснюється за логіном і паролем доступу на Портал ІТС.

Користувачі, які активували сервіс "ІТС Галузевий", обслуговуються партнером-розробником відповідно до регламентів, що базуються на принципах системи менеджменту якості. Контроль за якістю обслуговування здійснюється централізовано, за потреби можна звернутися за адресою електронної пошти webits-info@bas-soft.eu (в темі листа слід вказати "ІТС Галузевий").

Після закінчення пільгового періоду супровід по платформі, конфігураціям "BAS Будівництво. Бухгалтерія" та "BAS Будівництво. Керування фінансами" здійснюється на платній основі. Для його отримання необхідно оформити договір ІТС та сервіс "ІТС Галузевий" на платній основі.

Для оформлення договору ІТС та сервісу "ІТС Галузевий" звертайтеся до обслуговуючого Вас партнера або до "Центрів супроводу" та "Сертифікованих Сервісних партнерів" у Вашому регіоні (зі списком можна ознайомитися на СТОРІНЦІ).

Користувачі отримують оновлення по платформі, конфігураціям "BAS Будівництво. Бухгалтерія" і "BAS Будівництво. Керування фінансами" через партнерів, розробника і на сайті https://dl.bas-soft.eu/.

Партнери можуть отримувати оновлення релізів NFR-версій конфігурацій "BAS Будівництво. Бухгалтерія" і "BAS Будівництво. Керування фінансами" на сайті https://dl.bas-soft.eu/.

Всі програмні продукти, що відвантажуються дистриб'юторам після 01.08.2021 р., будуть містити в комплекті поставки активаційний купон на пільговий супровід "ІТС Галузевий" на 3 місяці.

Якщо у партнера (дистриб'ютора) станом на момент виходу поточної новини з яких-небудь причин є ПП без купона на пільговий супровід "ІТС Галузевий" на 3 місяці, рекомендується до 31.07.2021 р. здійснити його відвантаження кінцевому користувачеві і укласти з користувачем договір супроводу ІТС з початком дії в липні 2021 р., при цьому користувач отримує право користуватися сервісом "ІТС Галузевий" на період дії договору ІТС (без урахування його пролонгації).

Просимо партнерів протягом одного місяця після публікації новини довести дану інформацію до користувачів програмних продуктів, що містять конфігурації "BAS Будівництво. Бухгалтерія" і "BAS Будівництво. Керування фінансами".


Возврат к списку


11-08-2021
Початок продажів галузевого рішення "BAS Комплексне управління паливним підприємством"
Подробнее...
05-08-2021
Інформаційно-технологічний супровід (серпень 2021 року)
Подробнее...
23-07-2021
Про початок супроводу Спільних рішень "BAS Будівництво" в рамках сервісу "ІТС Галузевий"
Подробнее...

ТОВ "Вінер-Софт"
м. Київ, вул. Світлицького, 35, оф. 320          
Тел./факс: +38(044)502-08-46, 
 e-mail: vinersoft@ukr.net