тел.(факс): (044) 502-08-46  mail.gifvinersoft@ukr.net


Франчайзи





 

Новини компанії

05.08.2021

Інформаційно-технологічний супровід (серпень 2021 року)

1. ВАЖЛИВА ІНФОРМАЦІЯ

Випущено новий сервіс ІТС "Cashalot" для програмної реєстрації розрахункових операцій на фіскальному сервері контролюючого органу!

Новиною від 07.07.2021 р. було повідомлено про початок продажів сервісу ІТС "Cashalot" – сервісу для програмної реєстрації розрахункових операцій (ПРРО) на фіскальному сервері контролюючого органу, що є зручною і вигідною альтернативою класичним касовим апаратам.

Сервіс дозволяє швидко організувати роботу будь-якої кількості робочих місць (кас) і забезпечує миттєву реєстрацію розрахункових операцій для всіх підприємців, незалежно від системи оподаткування та форми власності.

Використання ПРРО Cashalot – це нова можливість для автоматизації бізнесу і скорочення витрат на його утримання.

Докладніше про функціональні можливості, переваги та умови отримання сервісу описано в наведеній вище новині.

 

Запрошуємо на онлайн-семінар "Лекторій"

Запрошуємо на онлайн-семінар "Лекторій" на тему "Оперативна оренда та фінансовий лізинг: від укладення договору до оподаткування", який відбудеться 12 серпня 2021 року в рамках інформаційно-технологічного супроводу (ІТС) користувачів.

Онлайн-семінар БЕЗКОШТОВНИЙ для користувачів з діючими договорами "ІТС ПРОФ", "ІТС Ретро", пакетами онлайн-сервісів "Тех.підтримка" або "Бухгалтерський"!

Ознайомитися з детальною програмою, а також зареєструватися на онлайн-Лекторії, можна на сайті Всеукраїнської громадської організації "Спілка автоматизаторів бізнесу".

 

Заохочувальна програма для користувачів "ІТС ПРОФ"!

Продовжується дія заохочувальної програми для користувачів, що оформлюють договори "ІТС ПРОФ" на тривалий термін. В акції можуть взяти участь користувачі, які уклали договори "ІТС ПРОФ" на 12 місяців (у т. ч. пільгові договори "ІТС ПРОФ" за схемою 8 + 4) або 24 місяці на умовах оплати за весь період (за передоплатою). Термін дії заохочувальної програми – 1 рік (до грудня 2021 року включно).

Зареєструватися в заохочувальній програмі можна не пізніше 28-го числа (включно) того місяця, з якого починається договір "ІТС ПРОФ". Наприклад, для договорів, що починаються з серпня 2021 р. – до 28 серпня 2021 р, для договорів, що починаються з вересня 2021 р. – до 28 вересня 2021 р. і т. д. Зареєструватися після зазначених дат не можна.

Для користувачів, які уклали договори "ІТС ПРОФ" на 12 місяців (у т. ч. пільгові договори "ІТС ПРОФ" за схемою 8+4) або на 24 місяці, які починаються з серпня або вересня 2021 року, в якості подарунка надається набір брендованої канцелярії для повсякденної роботи. У разі укладення договору "ІТС ПРОФ" на 24 місяці додатково надається брендований дорожній фен.

Про подарунки, які отримають учасники заохочувальної програми в наступних місяцях, буде в подальшому повідомлено на сторінці програми на сайті ІТС.

Дізнатися детальніше про правила проведення та зареєструватися в заохочувальній програмі можна на СТОРІНЦІ.

 

Доступ до сервісу ІС ІТС

Усі користувачі, які мають пакети онлайн-сервісів "ІТС ПРОФ", "ІТС Ретро", "ІТС для віддаленого офісу", "ІТС Ретро для віддаленого офісу", "ІТС для Партнерів", "Тех.підтримка", отримують повний доступ до сервісу інформаційної системи ІТС на сайті. Користувачі пакету "ІТС ТЕХНО" отримують доступ до сервісу інформаційної системи ІТС в обмеженому обсязі (тільки до онлайн-документації з продуктів для автоматизації бізнесу).

Доступ на сайт відкривається на час дії пакетів сервісів ІТС.

До уваги користувачів і партнерів!

Доступ до ІС ІТС здійснюється з використанням облікового запису Порталу ІТС. Тобто окремої реєстрації на сайті інформаційної системи ІТС не потрібно, користувач заходить на сайт з тим же логіном і паролем, що і на Портал ІТС.

Як зареєструватися на Порталі ІТС, описано в розділі "Як отримати доступ до інформаційної системи ІТС".

Перевірити реєстрацію договору ІТС можна в особистому кабінеті Порталу ІТС в розділі "Договори".

З усіх питань щодо роботи з інформаційною системою ІТС і сайту its.1c.ua звертайтеся за адресою web-its@1c.ua.

Питання про роботу Порталу ІТС можна задавати на webits-info@1c.ua.

 


2. ДАЙДЖЕСТ НОВИХ МАТЕРІАЛІВ, ОПУБЛІКОВАНИХ З МОМЕНТУ ПОПЕРЕДНЬОГО ОГЛЯДУ

Методична підтримка типових рішень BAS

У поточному випуску користувачам рішень "BAS Бухгалтерія" та "BAS Бухгалтерія КОРП" рекомендуємо ознайомитися з порядком оформлення операцій зі зворотною тарою, а також з актуалізованою методикою надходження та введення в експлуатацію безоплатно отриманих основних засобів.

Для користувачів програм "BAS ERP", "BAS Комплексне управління підприємством" та "BAS Управління торгівлею" надані рекомендації щодо введення початкових залишків за взаєморозрахунками з комісіонерами, а також актуалізовано методику оформлення імпорту товарів.

Користувачам програм "BAS ERP" та "BAS Комплексне управління підприємством" рекомендуємо ознайомитись з методиками надходження та введення в експлуатацію безоплатно отриманих основних засобів, а також відображення операції оренди автомобіля у фізичної особи. Цікавим для ознайомлення буде приклад нарахування і виплат дивідендів.

Користувачам типових рішень BAS, в яких реалізовано сервіс "RDI Serviсe", рекомендуємо ознайомитися з актуалізованим порядком автоматичного оновлення періодичної нормативно-довідкової інформації за допомогою даного сервісу.

Користувачам програми "BAS Малий бізнес" рекомендуємо ознайомитися зі статтями, автором яких є Анна Федосюк, спеціаліст-консультант компанії "Хвоя Інтегра"  "Хвоя Інтегра". В матеріалах представлені різні аспекти використання прикладного рішення для автоматизації ключових процесів на підприємствах малого бізнесу. У поточному випуску в розділі "Торговельні операції" рекомендуємо ознайомитися з методикою роботи з подарунковими сертифікатами. Розділ "Грошові кошти" доповнено налаштуваннями обліку еквайрингових операцій. У розділі "Облік запасів" описано, яким чином зарезервувати товар, який є в наявності на складі, до моменту відвантаження клієнтові.

Для користувачів усіх типових програм для автоматизації бізнесу оновлено архів курсів валют за попередній рік, що завантажується з сайту ІТС. У поточному випуску опубліковано архів курсів валют за період "серпень 2020 р. – липень 2021 р.".

 

Консультації з питань роботи рішень BAS

Розділ доповнено переліком рекомендацій та відповідей на питання щодо роботи рішень BAS.

 

Методична підтримка розробників та адміністраторів

Для адміністраторів систем оновлено список індексів таблиць бази даних, які створюються системою 1С:Підприємство.

 

Сервіси здачі електронної звітності та обміну первинними документами

У довідник "Сервіси здачі електронної звітності та обміну первинними документами" у розділ "Методичні рекомендації з використання сервісу "FREDO Звіт" додано порядок створення об’єднаної звітності з ПДФО та ЄСВ з типом "Довідковий" та "Уточнюючий".

Розділ "Консультації з використання сервісу "FREDO Звіт" доповнено переліком проблемних ситуацій та порядком їх виправлення.

З моменту попереднього огляду випущено версії "FREDO": 01.03.034 – 01.03.037.

 

Консультації аудитора

Довідник "Консультації аудитора" доповнено новими консультаціями з питань бухгалтерського, податкового та кадрового обліку, наданими в рамках сервісу "Консультації аудитора". Для ознайомлення з матеріалами довідника необхідна наявність пакету онлайн-сервісів "ІТС ПРОФ", "ІТС РЕтро" або "Бухгалтерський".

Поставити запитання аудитору, в тому числі для допомоги у формуванні запиту до ДПС, можна за адресою answ_audit@1c.ua або за допомогою web-форми з особистого кабінету на сайті ІТС.

В рамках сервісу надаються безкоштовні консультації для користувачів, які оформили один з пакетів онлайн-сервісів:

  • "ІТС ПРОФ" у кількості 1, 3, 6, 12 або 24 консультації, в залежності від терміну дії договору ІТС
  • "Бухгалтерський" та "ІТС Ретро" у кількості 12 консультацій

Детальніше про сервіс "Консультації аудитора" та умови його надання можна дізнатися на сторінці сервісу на Порталі ІТС.

 

Консультації для бухгалтера

Розділ "Податкова звітність" довідника "Фінансова та податкова регламентована звітність" доповнено новими матеріалами "Додаток ПН: Звітність щодо сплати податку на доходи нерезидентів", "Додаток ПЗ: Звільнення від оподаткування" та "Додаток ЦП: Операції з цінними паперами", в яких розглянуто обставини їх подання та алгоритм заповнення. У зв'язку зі змінами законодавства актуалізовано підрозділ "Податкова декларація платника єдиного податку третьої групи (юридичної особи)" розділу "Податкова звітність", у якому наведено загальні вимоги до оформлення Декларації єдинника та алгоритм її заповнення.

У зв'язку зі змінами законодавства актуалізовано розділ "Загальні положення" та підрозділ "Право суб'єкта господарювання на застосування спрощеної системи" розділу "Єдиний податок у юридичної особи" довідника "Спрощена система оподаткування, обліку та звітності".

Опубліковано чергові коментарі методистів до нормативних документів. Звертаємо увагу на найбільш важливі:

  • Коментар від 03.08.2021: Мінфін України вніс зміни до Методичних рекомендацій по застосуванню регістрів бухгалтерського обліку. Детальніше
  • Коментар від 27.07.2021: З 2022 р. зарплати лікарів підвищать від 20 тис. грн., середнього медперсоналу – від 13,5 тис. грн. Детальніше
  • Коментар від 20.07.2021: Затверджено Типову форму, за якою здійснюється облік доходів і витрат фізичними особами – підприємцями і фізичними особами, які провадять незалежну професійну діяльність, та Порядок її ведення. Детальніше
  • Коментар від 20.07.2021: ДПС про складання Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску. Детальніше
  • Коментар від 09.07.2021: Внесено зміни до Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податків – фізичних осіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску. Детальніше

Опубліковано відеоматеріали доповідей онлайн-семінарів "Лекторій":

  • від 21 липня 2021 року, який був присвячений організації оплати праці, обліку трудової діяльності в електронному вигляді та актуальним питанням заповнення Податкового розрахунку
  • від 7 липня 2021 року, який був присвячений актуальним питанням обліку кадрів.

Переглянути відеоматеріали можуть користувачі, які мають пакети онлайн-сервісів "ІТС ПРОФ", "ІТС Ретро", "Тех.підтримка" або "Бухгалтерський".

Додано нові консультації та відповіді на питання в довідник "Дебет-Кредит. Питання і консультації".

У довіднику "Календар бухгалтера" представлена інформація про терміни сплати податків і зборів, а також терміни подачі фінансової, податкової, статистичної звітності у серпні 2021 року.

На сайті ІТС представлена актуальна станом на 28.07.2021 р. нормативно-правова база "ЛІГА:ЗАКОН. Інформаційно-правова підтримка", підготовлена ІАЦ "Ліга".

 

Консультації для бюджетної сфери

Довідник "Закупівлі за державні кошти" доповнено новим розділом "Закупівля електроенергії", в якому розкривається інформація стосовно предмета закупівлі електроенергії, замовників-споживачів, планування закупівель, обґрунтування закупівлі послуг оператором системи розподілу, зміни ціни договору про закупівлі електроенергії, постачальника останньої надії, послуг постачальника останньої надії. Інформація корисна суб’єктам державного сектору й комерційним підприємствам – постачальникам товарів, робіт і послуг для бюджетних установ, учасникам державних тендерів.

 

Нові версії прикладних рішень, що випущені з моменту попереднього огляду

Отримати оновлення зазначених прикладних рішень можна за допомогою сервісу "Оновлення програм".

Рішення Business Automation Software для масового та корпоративного ринку:

  • "BAS Комплексне управління підприємством", редакція 2.1, версія 2.1.23.2
  • "BAS ERP", редакція 2.1, версія 2.1.23.2
  • "BAS Управління торгівлею", редакція 3.2, версія 3.2.23.2
  • "BAS Малий бізнес", редакція 1.6, версія 1.6.15.1
  • "BAS Малий бізнес Базова", редакція 1.6, версія 1.6.15.1 (оновлення + перехід з Базової на ПРОФ)
  • "BAS Роздрібна торгівля", редакція 2.2, версія 2.2.12.1

Галузеві рішення Business Automation Software:

  • "BAS Управління автотранспортом Стандарт", редакція 2.2, версія 2.2.7.8
  • "BAS Облік в ОСББ та керуючих компаніях", редакція 2.0, версія 2.0.11.1
  • "BAS АГРО. Бухгалтерія елеватора, млина і комбікормового заводу", редакція 2.1, версія 2.1.14.4

Спільні рішення Business Automation Software + FlyDoc:

  • "BAS Малий бізнес + FlyDoc", редакція 1.6, версія 1.6.15.1

Технологічна платформа 1С:Підприємство 8:

  • 1С:Підприємство 8, версія 8.3.19.1229
  • 1С:Підприємство 8, версія 8.3.18.1563
  • 1С:Підприємство 8, версія 8.3.17.2306

 


3. ЦІНИ

Роздрібні ціни на ІТС

Вид договору ІТС

Договір

Рекомендована роздрібна ціна договору ІТС,
грн. без ПДВ

Доступ до пакету онлайн-сервісів за тарифом "ІТС ПРОФ"

 

24 міс.

19800

 

12 міс.

9900

 

6 міс.

5400

 

3 міс.

3000

 

1 міс.

1500

 

пільговий супровід 12 міс. за схемою 8+4

5800

 

із щомісячною оплатою

1000

Доступ до пакету онлайн-сервісів за тарифом "ІТС ТЕХНО" 

 

12 міс.

6600

 

6 міс.

3900

 

із щомісячною оплатою

660

"ІТС для віддаленого офісу" на 12 міс. (залежно від кількості дозволів)

 

від 1 до 5

1400

 

від 6 до 10

1280

 

від 11 до 20

1160

 

від 21 до 50

1040

 

від 51 до 100

920

 

більше 100

800

Апгрейд з "ІТС ТЕХНО" на "ІТС ПРОФ"

 

доплата за 1 місяць

300

 

доплата за 2 місяці

600

 

доплата за 3 місяці

900

 

доплата за 4 місяці

1200

 

доплата за 5 місяців

1500

 

доплата за 6 місяців

1800

 

доплата за 7 місяців

2100

 

доплата за 8 місяців

2400

 

доплата за 9 місяців

2700

 

доплата за 10 місяців

3000

 

доплата за 11 місяців

3300

 

Роздрібні ціни на "ІТС ПРОФ" за програмою лояльності

Придбаний договір ІТС

Тривалість попереднього договору ІТС

24, 12 міс.
або
 пільговий 8+4

6 міс.

3 міс. 
(в т.ч. пільговий)

1 міс.

Рекомендована роздрібна ціна договору ІТС, грн. без ПДВ

"ІТС ПРОФ" на 12 місяців

8700

9300

9600

9800

"ІТС ПРОФ" на 6 місяців

4800

5100

5250

5350

"ІТС ПРОФ" на 3 місяці

2700

2850

2925

2975

"ІТС ПРОФ" на 1 місяць

1400

1450

1475

1490

 

Роздрібні ціни на пакет онлайн-сервісів "Тех.підтримка"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована роздрібна ціна,
грн. без ПДВ

Доступ до пакету онлайн-сервісів "Тех.підтримка" на 12 міс.

3000

 

Роздрібні ціни на пакет онлайн-сервісів "Бухгалтерський"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована роздрібна ціна,
грн. без ПДВ

Доступ до пакету онлайн-сервісів "Бухгалтерський" на 12 міс.

5900

 

Роздрібні ціни на пакет онлайн-сервісів "RDI Service"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована роздрібна ціна,
грн. без ПДВ

Доступ до онлайн-сервісу "RDI Service" на 12 міс.

720

 

Роздрібні ціни на онлайн-сервіси "FREDO"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована
роздрібна ціна,
грн. без ПДВ

Доступ до пакету онлайн-сервісів "FREDO" для юр. особи на 12 міс.

3000

Доступ до пакету онлайн-сервісів "FREDO" для юр. особи (додаткове підключення) на 1 міс.

250

Доступ до пакету онлайн-сервісів "FREDO" для ФОП на ССО на 12 міс.

1200

Доступ до пакету онлайн-сервісів "FREDO" для ФОП на ССО (додаткове підключення) на 1 міс.

100

Доступ до онлайн-сервісу "FREDO Звіт" для юр. особи (додаткове підключення) на 1 міс.

200

Доступ до онлайн-сервісу "FREDO Звіт" для ФОП на ССО (додаткове підключення) на 1 міс.

30

Доступ до онлайн-сервісу "FREDO ДокМен" (додаткове підключення) на 1 міс.

83

 

Роздрібні ціни на онлайн-сервіс "ІТС Галузевий"

Вид сервісу 
"ІТС Галузевий"

Кількість місяців

Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ

Доступ до онлайн-сервісу "ІТС Галузевий" 1-ї Категорії

 

1 міс.

540

 

3 міс.

1170

 

6 міс.

2160

 

12 міс.

4050

 

Пільговий 12 міс. (8+4)

2700

Доступ до онлайн-сервісу "ІТС Галузевий" 2-ї Категорії

 

1 міс.

1080

 

3 міс.

2340

 

6 міс.

4320

 

12 міс.

8100

 

Пільговий 12 міс. (8+4)

5400

Доступ до онлайн-сервісу "ІТС Галузевий" 3-ї Категорії

 

1 міс.

2160

 

3 міс.

4680

 

6 міс.

8640

 

12 міс.

16200

 

Пільговий 12 міс. (8+4)

10800

Доступ до онлайн-сервісу "ІТС Галузевий" 4-ї Категорії

 

1 міс.

3240

 

3 міс.

7020

 

6 міс.

12960

 

12 міс.

24300

 

Пільговий 12 міс. (8+4)

16200

 

Сервіс "Консультації аудитора"

Найменування

Рекомендована роздрібна ціна,
грн. з ПДВ 20%

Інформаційно-консультаційна послуга "Консультація аудитора"

450

 

Сервіс "Пактум.Контрагент"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ

Доступ до онлайн-сервісу Пактум.Контрагент Бізнес-2200 на 12 міс.

3000

Доступ до онлайн-сервісу Пактум.Контрагент Бізнес-1200 на 6 міс.

2000

Доступ до онлайн-сервісу Пактум.Контрагент Бізнес-300 на 3 міс.

600

 

Сервіс "FlyDoc"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ

Доступ до онлайн-сервісу електронного документообігу "FlyDoc"
для юридичної особи на 1 рік

5000

Доступ до онлайн-сервісу електронного документообігу "FlyDoc"
для фізичної особи-підприємця (ФОП) на 1 рік

2500

 

Сервіс "Опендатабот.Ризики"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Рекомендована роздрібна ціна, грн. без ПДВ

Доступ до онлайн-сервісу та оновлення ПП Опендатабот.Ризики-150 на 3 місяці

1200

Доступ до онлайн-сервісу та оновлення ПП Опендатабот.Ризики-150 на 12 місяців

3980

Доступ до онлайн-сервісу та оновлення ПП Опендатабот.Ризики-300 на 12 місяців

7980

Доступ до онлайн-сервісу та оновлення ПП Опендатабот.Ризики-500 на 12 місяців

13980

 

Сервіс "Cashalot"

Вид доступу до онлайн-сервісу

Роздрібна ціна однієї каси, грн. без ПДВ

Поставка примірника інтегрованої комп'ютерної програми "CASHALOT" і пакетів оновлень (компонентів) фізичній особі-підприємцю з правом використання на рік (від 1 до 2 кас)

1220

Поставка примірника інтегрованої комп'ютерної програми "CASHALOT" і пакетів оновлень (компонентів) фізичній особі-підприємцю з правом використання на рік (від 3 до 9 кас)

905

Поставка примірника інтегрованої комп'ютерної програми "CASHALOT" і пакетів оновлень (компонентів) фізичній особі-підприємцю з правом використання на рік (від 10 і більше кас) 

680

Поставка примірника інтегрованої комп'ютерної програми "CASHALOT" і пакетів оновлень (компонентів) юридичній особі з правом використання на рік (від 1 до 2 кас)2210
Поставка примірника інтегрованої комп'ютерної програми "CASHALOT" і пакетів оновлень (компонентів) юридичній особі з правом використання на рік (від 3 до 9 кас)1670
Поставка примірника інтегрованої комп'ютерної програми "CASHALOT" і пакетів оновлень (компонентів) юридичній особі з правом використання на рік (від 10 і більше кас)1265

Возврат к списку


11-08-2021
Початок продажів галузевого рішення "BAS Комплексне управління паливним підприємством"
Подробнее...
05-08-2021
Інформаційно-технологічний супровід (серпень 2021 року)
Подробнее...
23-07-2021
Про початок супроводу Спільних рішень "BAS Будівництво" в рамках сервісу "ІТС Галузевий"
Подробнее...

ТОВ "Вінер-Софт"
м. Київ, вул. Світлицького, 35, оф. 320          
Тел./факс: +38(044)502-08-46, 
 e-mail: vinersoft@ukr.net